Valmennukset (hyvinvointi & projektit)

Huom! Siirtymävaihe menossa ja jatkossa keskitän enemmän taidejuttuja tälle sivustolle ja valmennukset löytyvät: https://sunflowmentoring.newzenler.com/valmennukset

Hyvinvointivalmennukset

* Palauttava arjen flow -valmennus *

Autan päivittäistä ajatustyötä tekeviä johtamaan itsensä pois kiireestä ja härdellistä kohti läsnäoloa ja rauhallista flowta – jossa voit taas löytää tärkeimmän eli ITSESI ja mahdollistaa samalla merkityksellisemmän ja onnellisemman arjen – ja sen aika on NYT eikä sitten kun.

Onko sun haaveena luoda kiireettömämpi ja rauhallisempi arki, jossa voit löytää taas sen tärkeimmän eli itsesi, ja kokea läsnäolon myötä onnellisuutta ja merkityksellisyyttä elämässä? Entä jos voisit myös oppia, miten saat vähemmällä rutistamisella ja säntäilyllä aikaan jopa enemmän tai nopeammin, jolloin aikaa jää myös enemmän vaikka levolle ja harrastuksille?

Etsin tällä hetkellä n. 5:ttä henkilöä, jotka haluavat rauhoittaa ja selkeyttää arkeaan, selättää kiireen, oppia parempaa ajanhallintaa ja itsensäjohtamista sekä mahdollistaa itselleen mielekästä, sujuvaa arkea, olemalla elämässään todella läsnä.

Jos tunnistat itsesi jostakin alla olevasta, niin voit olla juuri sopiva henkilö tähän:

💚 Susta tuntuu, että elämä on kiireistä ja enimmäkseen Must Do-listojen suorittamista vaikka haluaisit lähteä extemporee kahville kaverin kanssa tai heittäytyä sohvalle.

💚Olo ei tunnu kovin levänneeltä, vaikka otat omaa aikaa useamman kerran päivässä esim. selailemalla somea tmv.

💚Arki tuntuu hektiseltä ja on vaikea rauhoittua tai rauhoittaa itsensä

💚Olet monessa mukana, mutta enemmänkin fyysisesti paikalla kuin ihan OIKEASTI LÄSNÄ

💚Olet kuin junassa, joka etenee nopeammin kuin haluaisit, mutta oikeastaan et tiedä minne olet menossa tai ainakaan kuka sitä junaa ohjaa?

💚Haaveilet, että kiire poistuu ja voisit kokea elämässä merkityksellisyyden ja onnellisuuden tunteita.

💚Haluaisit pingottaa ja säntäillä vähemmän ja saada aikaan enemmän tai nopeammin, jolloin aikaa jää myös enemmän vaikka sille levolle ja harrastuksille

💚Arki ei ole niin sujuvaa ja rullaavaa kuin toivoisit, etkä oikein tiedä kuinka tämä jumi alkaisi aueta

💚Mietit, että tätäkö tämä elämä nyt sitten on?

Laitathan mulle viestiä, niin jutellaan lisää!

* Hengähdyshetkiä (TM) palautumisvalmennus *

** Tulossa / Päivittyy **

Kenelle:

Kohderyhmänä tässä tietotyöläiset, kuten projektityöntekijät, suunnittelijat, opettajat, asiantuntijat, johtajat, myyjät – henkilöt, joilla päivittäinen vaativa ajattelutyö ja prosessointi on käynnissä lähes taukoamatta, pompitaan palavereista toiseen, on päivän aikana jatkuvia keskeytyksiä, sammuttelet tulipaloja, liikaa hektisyyttä – tuntuu, ettei hengähdyshetkiä ole päivässä riittävästi (tai lainkaan?) ja yleensä mietit, että jos vielä hetken jaksaa, niin sitten se varmaan helpottaa. (Sori, että spoilaan, mutta yleensä ei helpota ja sama ralli vaan jatkuu…ja pahenee)

Mitä: yksilö-, ryhmä- ja yritysvalmennukset, live & etä

Kuinka voin heti auttaa sinua: (opinnot kesken)

Voimme heti aloittaa mm. projektien suunnittelun/työskentelytapojen/päivän organisoinnin/itsensä johtamisen/ajanhallinnan jne. selkeyttämisellä eli lisätään mm. sujuvuutta ja loogisuutta, jolloin teet työtehtävät itseasiassa lyhyemmässä ajassa valmiiksi ja samalla sinulle jää enemmän aikaa myös hengähtää – ilman päivien venymistä.

Laita mulle viestiä, niin jutellaan lisää (viesti ei sido mihinkään) voisinko auttaa sinua eteenpäin!

***

Opiskelen vielä lisäoppia lääkärien, psykologien ja terapeuttien kehittämässä palautumisvalmentaja-ohjelmassa, joten syvemmät stressinhallintaan, uni- ja ravinto-teemoihin liittyvät metodit otan käyttöön myöhemmin. Opinnot sisältävät mm. hengitystekniikkaa, palauttavia liikesarjoja, keskittymis- ja tarkkaavaisuusharjoitteita, tunnesäätelyä, arjenhallintaa, stressin ja palautumisen mittaaminen, unen laatu, stressaantuneen ihmisen ravitsemus ja suoliston hyvinvointi, taideterapia stressinhallinnan valmennustyössä jne. kyseessä on erittäin monipuolinen koulutus, josta pääsen ammentamaan ja räätälöimään valmennuksen, jolla pystyn parhaiten auttamaan juuri sinua tai työyhteisöäsi.

Projektivalmennukset

”Autan mm. asiantuntijoita, suunnittelijoita, opettajia ja lehtoreita vaihtamaan kuluttavat, uuvuttavat ja ongelmia täynnä olevat ajelehtivat projektit (tai kurssit) inhimillisiksi ja sujuviksi retkiksi (hyvillä eväillä), jotta sinulla on repussa vielä myös energiaa juhlia projektin tuloksia ja onnistumisia ilman viikkojen väsymystä ja v***tusta.”

Vaihe 1. Repun pakkaus – Mitä onnistuneelle ja inhimilliselle projektiretkelle tarvitaan

Käydään läpi yksityiskohtaisemmin sinun unelmaa, toivetta, projektia ja luodaan siihen soveltuva toteuttamissuunnitelma, kun tavoite on kirkastettu. Pakataan reppuun tarvittavia eväitä myös itsensäjohtamiseen ja mindsettiin, jotta saat todennäköisemmin retkesi onnistuneesti päätökseen! Selkeä projektisuunnitelma auttaa myös mikäli olet tekemässä tarjousta omasta työstäsi jollekin taholle tai haet apurahaa.

-Sinulla on alkamassa jokin hanke, projekti tai kurssi

-Olet ehkä tekemässä tarjousta työstäsi/ projektistasi ja sinun pitäisi nyt suunnitella ja osata huomioida mahdollisimman paljon asioita etukäteen, jotta osaat arvioida kuluja, aikataulua jne., minulta saat tukea hankkeen suunnitteluun, tavoitteiden kirkastamiseen ja eri näkökulmien huomioimiseen jne.

Vaihe 2. Ankkurit irti – Retkelle lähtö ja kuinka navigoidaan ajoissa kotisatamaan

Jotta hyvin suunniteltu projekti toteutuu toiveiden mukaisesti, tarvitaan projektin johtamista ja seurantataitoja sekä myös kykyä hallita muutoksia. Säilytetään hyvä fiilis koko projektin ajan ja saavutetaan tulokset. Saat tukea ja ohjausta projektin aikana, jos meinaat ajautua pois kurssista tai kohtaat muita hankaluuksia.

Tarjoan 5 paikkaa – yksilötukeen 4 viikon ajan alkaen 19.2.2024 eteenpäin, joissa siis edistetään sinun projektia (esim. luodaan tai kehitetään sinun projektisuunnitelmaasi, seurataan sinun projektisi aloittamista / edistymistä). Tuki on saatavilla chatissa (yksityinen) ja live-puheluin kerran viikossa (pienryhmäpuhelu)

Tämä soveltuu sinulle, kun…

-koet olevasi vielä epävarma aloittamaan projektisuunnitelman tekemistä tai sen tekeminen on haastavaa ja toivot tukea

-mietit kovasti miten edetä päivittäisessä tekemisessä ja kaipaat valmentajan mielipidettä

-sinulla on menossa yhtäaikaisia projekteja, tai menossa muuten monimutkaisempi tilanne

-haluat saada nopeasti valmista

-haluat saada henkisen tuen sille, että asiasi etenee

Tutustumishinta 500e. Sis. Alv 24%.

Chat-tuki, live-ryhmäpuhelut, työkirja/suunnitelmapohja

Projektiklinikka-paketit, jo alkaneille projekteille tai kursseille:

Kompassi

Mikälä alla olevat tilanteet ovat tuttuja, on valmennus sinua varten:

Jos sinulla on jo alkanut projekti tai olet mukana projektissa, joka ei tunnu menevän ihan putkeen ja tuntuu siltä, että kohta on jotain housussa, voidaan koittaa vielä ”pyyhkiä” pahimmat, turvataan selustaa ja oikaistaan suuntaa. Mahdollisesti selviät vielä kuivin jaloin!

Jumista pois ja selkeät askeleet eteenpäin tai lamaantumisesta takaisin tilanteen päälle  – sulla on menossa jokin projekti tai hanke ja oot vähä nyt jäänyt juumiin tmv. Se ei vaan etene tai meinaa kaatua päälle. Pysähdy, hengitä rauhassa ja ota aikalisä: Kartoitetaan puhelussa tilanne ja saat tukea etenemiseen / seuraavat askeleet. Huom! joskus etenemistä voi hankaloittaa myös omat pelot ja uskomukset, voimme keskustella myös niistä

Pelastusrengas

Jos projektissa ollaankin tilanteessa, jossa maksetaan viuluja ja etsitään syyllisiä on aika ottaa opiksi. Tässä vaiheessa voidaan enää koittaa pitää sormet ristissä ja lukea rivien välistä asiakirjoja jne. jäähdytellään tunteita kaivaen ehkä kuvetta.

Otetaan opiksi siitä, miksi asiat meni pieleen ja mitä voisi tehdä eri tavalla jatkossa.

Olet kohdannut epämukavia tilanteita projekteissasi tai vähintäänkin usko omaan tekemiseen tai onnistumiseen on vaaka-laudalla ja pien tulee mieleen, pitäisikö vain luovuttaa ja heittää hanskat tiskiin?

Kun jotain elämässä tekee, niin uusia tai ikäviä tilanteita tulee väkisinkin eteen ja se on normaalia!

Voidaanko katsoa tilannetta vielä yhdessä?

Tarjoan 5 paikkaa – yksilötukeen sovittuna ajankohtina alkaen 19.2.2024. joissa käydään läpi juuri sinun tilanteesi ja projektin tilanne, selvitetään mitä asialle voisi vielä tehdä ja luodaan uskoa tulevaan.

Tuki on saatavilla henkilökohtaisin live-puheluin, á 1h noin kerran viikossa, neljän viikon ajan.

Tämä soveltuu sinulle, kun…

-koet olevasi projektisi kanssa tilanteessa, että kompassi on hukassa tai että kohta tarvitaan pelastusrengasta.

-mietit kovasti miten edetä päivittäisessä tekemisessä ja kaipaat valmentajan mielipidettä

-sinulla on menossa yhtäaikaisia projekteja, tai menossa muuten monimutkaisempi tilanne

-haluat saada nopeasti valmista

-haluat saada henkisen tuen sille, että asiasi etenee

Hinta 775e. Sis. Alv 24%.

Henkilökohtaiset live-puhelut, chat-tuki, työkirja/suunnitelmapohja

Tulitikku (yksittäinen puhelu):

Yksittäinen puhelu, jolla valotetaan hetkellistä projektitilannetta ja etsitään yhdessä ongelmakohtia ja niiden ratkaisuja. Puhelu sisältää siis aina tilannekartoituksen, jotta pääsen kärryille ongelmastasi tai haasteestasi. Sen jälkeen käymme keskustellen läpi erilaisia teemoja/vaihtoehtoja/näkemyksiä/ohjaan sinua eteenpäin. Huomaathan, että tulitikku palaa vain hetken, eli mikäli kaipaat pitkäjänteistä jatkuvampaa tukea, katso yllä olevat valmennukset!

Saat puhelun jälkeen vielä koosteen ehdottamistani konkreettisista askeleista!

Puhelu toteutetaan verkkopuheluna, jolloin on mahdollista, että pystyt halutessasi näyttämään myös dokumentteja tmv.

Tutustumishinta, Yksittäinen puhelu 90min sparraussession 129 euroa (sis. Alv)

puhelun ajankohta sovitaan erikseen

Valmentajasi

Olen Satu Uusikauppila ja olen toiminut työurani aikana mm. seuraavissa rooleissa, joista ammennan valmennuksiini:

Suunnittelija, projektipäällikkö, insinööri, opettaja (lehtori), yrittäjä, keksijä, kehittäjä, valmentaja, taiteilija, ryhmänohjaaja, opinnäytetöiden ohjaus

Olen ohjannut ja tukenut satoja oppilaita pääsemään eteenpäin, hoksaamaan, oppimaan eri teemojen ympärillä.

Teemat: suunnittelu, rakentaminen, itsensäjohtaminen, tarjoukset, projektit, aikataulut, osaaminen, resurssit, kustannukset, innovaatiot, mindset, Flow, opetus, kurssit, tekniikan ala, taiteen ala, liikunnan ala, oman polun kulkeminen, intuitio, sydämen kuuntelu, inhimilliset projektit, motivaatio, palautuminen

Miten pääsen mukaan valmennukseen?

Voit varata tustumispuhelun

Tutustumispuhelu

Varaa ilmainen tutustumis/suunnittelupuhelu laittamalla viesti info@sunflow.fi

Mitä puhelussa tapahtuu:

Puhelun aikana käymme läpi tilannettasi ja toiveitasi ja kuulet, kuinka voisin auttaa. Päätämme yhdessä, tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta. Puhelu ei sido sinua mihinkään. Vaikka puhelu kesto tarpeen mukaan n. 15-60min.

Lisätietoja?

Ennen yhteistä puhelua voit aloittaa seuraamaan myös sivujani

Facebookissa tai instagramissa:

  • IG: @sunflowmentoring
  • Facebook: (päivittyy)

Kysymyksiä, ajatuksia jne. voit toki lähettää viestillä facebookin kautta tai info@sunflow.fi

Palautteita valmennuksista

“Olen todella tyytyväinen henkilökohtaisen ohjauksen ja neuvojen määrään sekä laatuun.”

“Satun valmennuksessa olen saanut monia onnistumisen kokemuksia ja Ahaa-elämyksiä.”

“Valmennus on ollut asiallista ja töitä on tehty yhdessä sovittujen tavoitteiden eteen nousujohteisesti, mutta kuitenkin valmennettavien tason ja taidot huomioiden”

“Sain jäsenneltyä ajatukseni urani taitekohdassa Satun vahvan ihmistuntemuksen ja ongelmanratkaisutaitojen avulla. Ymmärsin, että päämäärän kirkastuminen ja tavoitteeseen pääseminen vaatii toisinaan epäoleellisten asioiden ja ajatusten taakse näkemistä. Satun kyky nähdä näiden ajatustulvien läpi johdatti mut oikeiden kysymysten äärelle ja auttoi päämäärän saavuttamisessa” – Aino

”Itsetutkiskeluprosessini käynnistyivät ja alitajunnasta tuli aivan uusia nostoja…tarviskohan ihan huomata sanoa, että kiitti siitä :)” – Mies, 50v

Kiitos, että välität