Taide (Sunflow Art)

Taidenäyttelyt

Meneillään olevat taidenäyttelyt

Huom! Ajantasa aina Sunflowart Facebookissa (tapahtumat)

https://www.facebook.com/SunflowArt

Maalaukset / SHOP

Tällä hetkellä myytävänä olevat maalaukset löytyvät Shopista

Maalaukset / Tilaustyöt

Maalataanko taulu, joka sopii kodin tai tilan tyyliin, väreihin ja energioihin?

Luon canvakselle asiakkaiden toiveita kuunnellen oman näkymykseni mielen flowlla ja intuitiolla. Käytän pääasiassa akryylimaaleja ja teokset ovat abstrakteja

Sinulle tai lahjaksi, alkaen 150e (sis. alv). Otathan yhteyttä mieluummin ajoissa (vähintään mielellään 2kk ennen) ennen kuin tarve taululle olisi!

Mikäli olet myöhemmin liikkeellä, voit antaa lahjaksi myös tilaustyön lahjakortin!

Jutellaan lisää: info@sunflow.fi

Maalaukset / Tilaustyö – Sielun peili

Maalaan intuitiolla ”peilisi” sis.keskusteluhetki, maalaus viimeisteltynä, tulkinta maalauksesta. Tämä ei ole ns. muotokuva vaan hetken abstrakti tuotos energioitasi aistien.

Sinulle tai lahjaksi, alkaen 150e (sis. alv)

Jutellaan lisää: info@sunflow.fi

Valmennukset (taide)

Sunflow Mentoring, Luovan alan osaaja – Löydä sun flow

IG: @sunsaturdayart

Facebook:

Voit luoda edellytykset menestykselle taiteen parissa ilman itsesi pienentämistä ja toisten miellyttämistä. Valjasta sun kyvyt, taidot ja osaaminen käyttöön luodaksesi projekteistasi inhimillisesti menestyksekkäitä siten, että kunnioitat tärkeitä arvojasi ja jaksamistasi. Löydä sun flow!

Avaimet ensimmäiseen omaan taidenäyttelyyn -valmennus

Itsevarma taiteilija rohkeasti näkyväksi

Autan sua löytämään itsevarmuuden, luovuuden ja rohkeuden astua esiin ja seistä ylpeänä sun taiteen rinnalla. Vapauta käsijarru, usko itseesi ja luota osaamiseesi, jotta sä uskallat tulla esiin ja järjestää sun ensimmäisen oman taidenäyttelyn.

Jotta pääset henkisten epävarmuuksien ja pelkojen läpi

Miksi?

Jotta uskallat tulla esiin rohkeasti ja seistä ylpeästi teostesi rinnalla

Jotta saat helposti järjestettyä oman ensimmäisen näyttelyn ja tiedät mitä kannattaa huomioida

Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan taidenäyttelysi myös jatkossa

Pääset tekemään myös myyntiä teoksille, kun ne ovat esillä

Opit itsesijohtamisen ja loogisen etenemisen taitoja

Kasvatat itsevarmuutta ja taiteilijan identiteettiä

Saat tukea ja ohjausta matkan varrella

Mitä?

Yksilövalmennus Valmennuksen teemat tiivistettynä:

-vision kirkastaminen ja taidenäyttelyn toteuttamisen suunnitteluprosessi

-taiteilijan indentiteetin kasvattaminen ja itsensäjohtamisen taidot, pelkojen ja esteiden käsittely

Miten?

Yksilövalmennus (etänä). Yksilövalmennus ja verkkomateriaaleja / työkirjoja tarpeen mukaan. Videopuheluita, jatkuva chat tuki. Kesto noin 4 viikkoa.

Tavoitteena ei ole materiaalin ja ohjauksen suurin mahdollinen määrä vaan käytän osaamistani siihen, että sinä pääset mahdollisimman nopeasti ja helposti eteenpäin ja voit toteuttaa viimein unelmasi.

Laita mulle viestiä, mikäli haluaisit viimein lähteä kohti tätä haavetta, niin jutellaan enemmän ja katsotaan voisinko jotenkin auttaa sua <3

VARAA TUTUSTUMIS / SUUNNITTELUPUHELU

info@sunflow.fi

Minä vs. taidenäyttely mun teoksilla

“Jos mä ja mun mieli olis voittanut ton kamppailun, niin en olisi vieläkään saanut omaa taidetta näkyvville ja edelleen pienentäisin itseni jatkaen samaa rataa omassa turvallisessa luolassani, ja odottaisin, että ehkä mut joskus huomataan” 

Multa se vaati ainakin suurta rohkeutta ja monien pelkojen läpi rämpimistä, että olen uskaltanut tulla esiin julkisesti taiteellani, jota alunperin nimitin räpellyksiksi. Se, että avaan mun maailman yleisölle. Se, että arvostan mun taidetta. Se, että alan kokea itseäni ihan oikeaksi taiteilijaksi. 

Se ei tapahtunut yhdessä yössä, mutta se oli todellakin mahdollista vaikka vielä muutama vuosi sitten meinasin jättää kokonaan maalaamatta, koska pelkäsin epäonnistumista ja ajattelin, etten osaa mitään. 

Kun lopulta pääsee siihen, ettei kyseessä ole vastakkainasettelu vaan käytät sut voimavaroja ja kykyjä tän haaveen toteuttamiseksi, niin voin sanoa, että tämä valitsemani polku kaikkine mutkineen on kuitenkin ollut sen kaiken arvoista! Nyt alan nähdä, mistä olisin jäänyt paitsi ellen olisi lähtenyt toteuttamaan pienen pientä – silloin niin typerältäkin tuntuvaa – unelmaani. Silloin olisin kyllä kaivannut enemmän tukea sekä näyttelyn suunnittelun ja järjestämisen käytännön juttuihin, että varsinkin siihen mielen pyöritykseen ja negatiiviseen kierteeseen, joka pahimmillaan vie kohti luovuttamista.  

Ajattelin, että voisin nyt itse auttaa muita omasta näyttelystä haaveilevia eteenpäin ja tarjota sitä tukea, mitä itse olisin kaivannut siinä matkalla, jotta se olis ollut paljon helpompi ja lyhyempi. Voin jeesata sua, jotta se sun oma taidenäyttely oikeasti toteutuu niin pian kuin sinä haluat!

Taideterveisin, Satu

Katso Youtubesta video liittyen taiteilijan itsevarmuuteen ja itsetuntoon. Huono itsetunto ja heikko itsevarmuus sekä erilaiset pelot estää sinua tulemasta näkyväksi ja rohkeasti. Katso 3 vinkkiä rohkeuden polulle ja lataa maksuton opas ”Lisää rohkeutta taiteelliseen ilmaisuun” osoitteessa: https://sunflowmentoring.newzenler.com/f/rohkeutta

Muut lyhytkurssit ja workshopit

Itsevarma taiteilija, rohkeasti näkyväksi workshop – lisätiedot ja ilmoittautuminen

Katso Youtubesta video liittyen workshoppiin ”Itsevarma taiteilija, rohkeasti näkyväksi”

Matalan kynnyksen ”maalauskurssi” – lisätiedot ja ilmoittautuminen

Miten haen mukaan valmennukseen?

Varaa ilmainen tutustumis/suunnittelupuhelu laittamalla viesti info@sunflow.fi

Mitä puhelussa tapahtuu:

Puhelun aikana käymme läpi tilannettasi ja toiveitasi ja kuulet, kuinka voisin auttaa. Päätämme yhdessä, tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta. Puhelu ei sido sinua mihinkään. Vaikka puhelu kesto tarpeen mukaan n. 15-60min.

Lisätietoja?

Ennen yhteistä puhelua voit aloittaa seuraamaan myös sivujani

Facebookissa tai instagramissa:

  • IG: @sunflowmentoring

Voit myös liittyä suljettuun yhteisöön, jossa videomateriaalia jne. juttuja samoista teemoista:

Vanha pöytäpuhelin

Palautteita valmennuksista

“Olen todella tyytyväinen henkilökohtaisen ohjauksen ja neuvojen määrään sekä laatuun.”

“Satun valmennuksessa olen saanut monia onnistumisen kokemuksia ja Ahaa-elämyksiä.”

“Valmennus on ollut asiallista ja töitä on tehty yhdessä sovittujen tavoitteiden eteen nousujohteisesti, mutta kuitenkin valmennettavien tason ja taidot huomioiden”

“Sain jäsenneltyä ajatukseni urani taitekohdassa Satun vahvan ihmistuntemuksen ja ongelmanratkaisutaitojen avulla. Ymmärsin, että päämäärän kirkastuminen ja tavoitteeseen pääseminen vaatii toisinaan epäoleellisten asioiden ja ajatusten taakse näkemistä. Satun kyky nähdä näiden ajatustulvien läpi johdatti mut oikeiden kysymysten äärelle ja auttoi päämäärän saavuttamisessa” – Aino

”Itsetutkiskeluprosessini käynnistyivät ja alitajunnasta tuli aivan uusia nostoja…tarviskohan ihan huomata sanoa, että kiitti siitä :)” – Mies, 50v